Черта на страницата
Love Calculator
Love Calculator (НОВО!)
Потребителите ще могат да изчисляват фактор любов. Програмата изглежда в момента букви от името и използва специален algorythm за изчисляване фактор любовта между две имена. Понякога дори и това е от значение!
Love Calculator
Hot-или-не Рейтинг
Hot-или-не Рейтинг (НОВО!)
Членовете могат да гласуват за всеки друг на сайта. Има няколко нюанси на "красота", така че всеки член може да се оцени правилно.
Hot-или-не Рейтинг
Мощен Пощенска кутия

В пощенската кутия разполага с всички папки, необходими за лесна комуникация между членовете: Входящи, Сент, изтрити, менителници и др интерфейс запознанства в нашия софтуер изглежда като Yahoo Mail или Gmail.

 • Можете да добавите свои собствени папки
 • Входящи, изпратени, боклук папки
 • Неограничен брой на съобщенията
 • Разширено търсене
  Разширено търсене
  Търсене за онлайн членове, общуване на членовете Instant Messenger и др
  Разширено търсене
  Пробен Членство
  Безплатен пробен период за членство за всички нови членове.
  Е-мейл известия
  Всеки път, когато нещо важно се случва, държавата получава по електронна поща от нашата общност запознанства & ръкопис.
  Удобен търсят интерфейс за профили
  То е много лесен за членовете да намерите тук любов. Всичко в Personals скрипт е направено за да бъде процесът възможно най-прости. AJAX прави процеса гладко и безпроблемно. Вие избирате 1 от страница 2500000 градове без претоварване. Дизайнът е лъскав и стъклен.
  Двойката Профили (НОВО!)
  Членове ще бъдат в състояние да действа като двойки. Това е необходимо в съвременните запознанства и световна общност. Можете да добавите двойка във вашия профил.
  Поздрави за запис
  Поздрави за запис (НОВО!)
  Членовете могат да регистрират аудио поздрави с обикновени микрофон. Докато браузвате профили е много интересно също да слуша безплатно говори.
  Поздрави за запис
  Мощен Фото галерия
  Мощен Фото галерия (НОВО!)
  Членовете могат да създават свои албуми и галерии. Описания и заглавия могат да бъдат добавени по-определителен член-муха използване на програмния Аякс технология.
  Мощен Фото галерия
  Младост-като видео споделяне
  Младост-като видео споделяне (НОВО!)
  Младост-като видео споделяне
  <strong>Phang Nga Bay, най-добрият Гребане пътуване на Андаманско</strong>
   Оригинален Туризъм блогове
  Phang Nga Bay, най-добрият Гребане пътуване на Андаманско
  <strong>Phang Nga Bay, най-добрият Гребане пътуване на Андаманско</strong>
  Goodthaigirl.com предоставя списък от 50-те топ дестинации в Банкок и 100 Топ дестинации в Тайланд, а също така предоставя подробна информация за цените, сезон, телефонни номера и съоръжения на всеки топ място на интереси в Тайланд и Азия. Клиенти са предвидени и с голямо предлагане на престоя им на най-посещаваните дестинации само за $ 8 и също датата Thai момичета и азиатски жени. Чудесен начин да пътуват както и да намерят момичето на мечтите си също!
  <strong>BANGKHUNTIAN мангрово дърво</strong>
   Съвети Блог (НОВО!)
  BANGKHUNTIAN мангрово дърво
  <strong>BANGKHUNTIAN мангрово дърво</strong>
  Здравейте Казвам се Мария съвети и напиша писмо на съвети за жените в затворите Thai. Научих се да пиша от баща ми една публикувани Essan поет и писател творчески. Той ще получи писма от хора в затвора и накрая той напусна отговор. Така че аз пиша за него. Аз също пиша за момичета Thai и таи култура, която никой не знае за. Повечето хора знаят само те отговарят Thai момичета в бара или в курортите или в Интернет. Тези момичета да представят по-малко от 1% от населението Thai. Тоби и аз щеви кажа всичко за момичета Thai. Bad Girls и Добри момчета.
  Тоби Видео биография документален филм
   Тоби Видео биография документален филм


  Тоби Видео биография документален филм
  "Тоби блог" от 3 години документален филм-съкрушено сърце и история откраднат портфейла с bargirl Thai и добри Thai момиче е пресечна точка зад движеща сила в развитието на този уникален сайт. Tobys документален филм е пътуване пионер, автор, създател, продуцент и режисьор, чието видео блог показва срещи и запознанства и пътуване истории можете да прочетете за конкурент на водещи форуми на други сайтове. Тоби ви покаже във видео, Flickr, Veoh, Slide формат какво извънредно експертниiences теб ще има, както и капани, които да се избегнат, когато пътувате с богато културно-добро момиче / лош bargirl скандален страна, посочена като Изключителни Тайланд-Страната на усмивките
  Безплатен видео чат
   Безплатен видео чат (НОВО!)
  Безплатен видео чат
  Безплатна VoIP Телефон
   Безплатна VoIP Телефон (НОВО!)
  Потребителите ще могат да говорят помежду си използвате слушалки или USB телефони. Не е нужно да си купя един флаш сървър или нещо такова. Звукът е много по-ясни, отколкото при обикновен телефонен разговор.
  Безплатна VoIP Телефон
  Видьо Файлове Качи
   Видьо Файлове Качи
  Членовете могат да качват своя собствена видео презентация в нашата Personals софтуер. Максималната големина е конфигуриран от администратор. Обикновено това е 5 MB.
  Аудио Файлове Качи
   Аудио Файлове Качи
  Членовете могат да качват своя аудио представяне също. Максималната големина е конфигуриран от администратор. Обикновено това е 5 MB.
  Разширено MP3 плейър
  Разширено MP3 плейър
  Има специални лесни за употреба Flash MP3 плейър. Членът могат да качват своите Любими песни за да покаже своите музикални вкусове или своя реч.
  Разширено MP3 плейър
  Забавни Флаш картички Редактор
  Забавни Флаш картички Редактор (НОВО!)
  Потребителите ще могат да се изпращат едни на други пощенски картички. Те също така могат да добавяте музика. Ако искате да добавите нови снимки или фон може просто да ги качвате в дадена директория на сървъра.
  Забавни Флаш картички Редактор
  Град 3D виртуалния свят Second Life
  Град 3D виртуалния свят Second Life (НОВО!)
  Нов елемент от менюто ще бъдат добавени към вашата страница: 3D Сити. Клиентът кликне върху нея и става въпрос за онлайн виртуален свят, населен от други посетители на вашия сайт. Те могат да разговарят и ходи там заедно.
  Град 3D виртуалния свят Second Life
  Романтика 3D Чат в мрежата
   Романтика 3D Чат в мрежата (НОВО!)
 • Неограничен брой на чат-стаи
 • 3D природа (характер, плувни басейни, барове)
 • Неограничен брой аватари
 • Добре изглеждащи и весели посетителите
 • Приятната атмосфера на истински разговор
 • Романтика 3D Чат в мрежата
  + Flash MySpace Profile Editor
   + Flash MySpace Profile Editor (НОВО!)
  + Flash MySpace Profile Editor