Feature side
Kærligheds kalkulator
Kærligheds kalkulator (NEW!)
Medlemmer vil være i stand til at beregne deres kærlighed faktor. Programmet ser på de bogstaver, der findes i navnet og benytter en speciel algorythm til at beregne kærlighed faktor mellem to navne. Undertiden er selv dette vigtigt!
Kærligheds kalkulator
Hot-or-Not Bedømmelse
Hot-or-Not Bedømmelse (NEW!)
Medlemmerne kan stemme for hinanden på hjemmesiden. Der er flere nuancer af 'skønhed', således at hvert enkelt medlem kan evalueres korrekt.
Hot-or-Not Bedømmelse
Kraftig Postkasse

Postkassen har alle mapper, der er nødvendige for let kommunikation mellem medlemmer: Indbakke, Sendt, Slettet, Kladder osv. Interfacet i vores dating software ligner Yahoo Mail's eller Gmail.

 • Du kan tilføje dine egne mapper
 • Indbakke, Sendt, Papirkurv
 • Ubegrænset antal beskeder
 • Avanceret søgning
  Avanceret søgning
  Søg efter online medlemmer, kommunikere i Instant Messenger medlemmer osv.
  Avanceret søgning
  Gratis prøve medlemskab
  Gratis prøve medlemskab for alle nye medlemmer.
  E-mail-meddelelser
  Hver gang noget vigtigt sker, medlemmet får en e-mail anmeldelse fra vores kærlighed og samfund script.
  Praktisk browser interface til profiler
  Det er meget let for medlemmerne at finde kærligheden her. Alt i kontaktannonce scriptet blev lavet for at gøre processen så enkel som muligt. AJAX gør processen smidig og problemfri. Du vælger 1 af de 2.500.000 byer uden at skulle genindlæse siden. Designet er shiny og glasagtigt.
  Parrets Profiler (NEW!)
  Medlemmer vil være i stand til at optræde som par. Dette er nødvendigt i moderne dating og samfund i verden. Du kan tilføje et par i din profil.
  Hilsen Optagelse
  Hilsen Optagelse (NEW!)
  Medlemmer kan registrere deres lyd hilsener med almindelige mikrofoner. Mens du ser profiler er det meget interessant også at lytte til det andet medlem tale.
  Hilsen Optagelse
  Feature fyldt foto galleri
  Feature fyldt foto galleri (NEW!)
  Medlemmer kan oprette deres albums og gallerier. Beskrivelser og titler kan tilføjes on-the-fly ved hjælp af Ajax programmering teknologi.
  Feature fyldt foto galleri
  YouTube-agtig video Deling
  YouTube-agtig video Deling (NEW!)
  YouTube-agtig video Deling
  <strong>Phang Nga Bugten, The Best Boating Trip i Andaman</strong>
   Original Travel blogs
  Phang Nga Bugten, The Best Boating Trip i Andaman
  <strong>Phang Nga Bugten, The Best Boating Trip i Andaman</strong>
  Goodthaigirl.com tilbyder en liste af 50 top destinationer I Bangkok og top 100 destinationer i Thailand, samt grundig information omkring priser, sæsoner, vigtige telefonnumre og alle faciliter fra de bedste attraktioner I Thailand og Asien. Klienterne modtager også et utroligt tilbud for at bo i de bedste destinationer for kun 8$ samt date thailandske og asiatiske kvinder. En fantastisk mulighed for både at rejse og møde kvinden fra dine drømme på samme tid.
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
   Advice Blog (NEW!)
  BANGKHUNTIAN Mangrove
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
  Hej Mit navn er Lady rådgivning, og jeg skriver breve med rådgivning til kvinder i thailandske fængsler. Jeg lærte at skrive fra min far en udgivet Essan digter og kreativ forfatter. Han ville få breve fra folk i fængsel, og til sidst han holdt op med at svare. Så jeg skriver for ham. Jeg vil også skrive om thaipiger og thailandsk kultur, som ingen rigtig kender til. De fleste mennesker kender kun de thaipiger de møder i barer, resorts eller på internettet. Disse piger udgør mindre end 1% af den thailandske befolkning. Toby og jeg vil fortælle dig alt om thaipiger. Bad Girls og Good Girls.
  Toby Video biografi dokumentar
   Toby Video biografi dokumentar


  Toby Video biografi dokumentar
  'Toby Vlog' en 3 års dokumentar – en historie omkring et knust hjerte og en stjålen pung med en thai barpige og en fornuftig thai pige var deres fokus og det der startede udviklingen af denne unikke hjemmeside. Tobys dokumentar, fra den rejsende pioner, forfatter, skaber, producent og instruktør hvis video blog demonstrerer både rejser og det at møde og date, historier som man ellers kun kan læse om på de førende konkurrenters hjemmesider. Toby viser dig i hans video, via Flickr, Veoh, Slide format hvilke fantastiske oplevelser du vil have samt hvilke faldgruber du skal undgå når du rejser til det kulturfyldte men “fornuftige piger vs slemme barpiger”; Det berygtede og fantastiske Thailand. Landet fuld af smil.
  Gratis Video Chat
   Gratis Video Chat (NEW!)
  Gratis Video Chat
  Gratis VoIP-telefon
   Gratis VoIP-telefon (NEW!)
  Medlemmer vil være i stand til at tale med hinanden ved hjælp af headset eller USB-telefoner. Du behøver ikke at købe en flash-server eller andet. Lyden er meget klarere end i en almindelig telefonsamtale.
  Gratis VoIP-telefon
  Vidio filer Upload
   Vidio filer Upload
  Medlemmer kan uploade egne video-præsentationer i vores kontaktannonce software. Den maksimale filstørrelse er konfigureret af admin. Normalt er det 5 MB.
  Lydfiler Upload
   Lydfiler Upload
  Medlemmer kan uploade sit eget lydpræsentationer også. Den maksimale filstørrelse er konfigureret af admin. Normalt er det 5 MB.
  Avanceret MP3-afspiller
  Avanceret MP3-afspiller
  Der er en særlig nem at bruge Flash MP3-afspiller. Medlemmet kan uploade hans / hendes yndlingsnumre og demonstrere hans / hendes musik smag eller hans / hendes eget indlæg.
  Avanceret MP3-afspiller
  Funny Flash Postkort Editor
  Funny Flash Postkort Editor (NEW!)
  Medlemmer vil kunne sende hinanden postkort. De kan også tilføje musik. Hvis du ønsker at tilføje nye billeder eller baggrunde kan du bare sende dem til den specifikke mappe på serveren.
  Funny Flash Postkort Editor
  3D City Second Life virtuelle verden
  3D City Second Life virtuelle verden (NEW!)
  Et nyt menupunkt vil blive tilføjet til din side: 3D City. Kunden klikker på det, og kommer til en online virtuel verden, der bebos af andre besøgende på dit websted. De kan chatte og gå der sammen.
  3D City Second Life virtuelle verden
  Romantisk 3D-chat på nettet
   Romantisk 3D-chat på nettet (NEW!)
 • Ubegrænset antal af chatrum
 • 3D landskab (natur, swimmingpools, barer)
 • Ubegrænset antal avatarer
 • Flotte og lystige chattere
 • Behagelig atmosfære med en reel samtale
 • Romantisk 3D-chat på nettet
  MySpace + Flash Profile Editor
   MySpace + Flash Profile Editor (NEW!)
  MySpace + Flash Profile Editor