Feature Page
Lovecalculator
Lovecalculator (NIEUW!)
De leden zullen in staat zijn om hun liefde factor te berekenen. Het programma kijkt naar de letters die aanwezig zijn in de naam en maakt gebruik van een speciale algorythm factor om lief te berekenen tussen twee namen. Soms zelfs deze zaken!
Lovecalculator
Hot-or-Not Rating
Hot-or-Not Rating (NIEUW!)
Leden kunnen stemmen voor elkaar op de site. Er zijn verschillende gradaties van "schoonheid", zodat elk lid correct kunnen worden geëvalueerd.
Hot-or-Not Rating
Krachtige Mailbox

De mailbox heeft alle mappen die nodig zijn voor een vlotte communicatie tussen de leden: Postvak IN, Verzonden, Verwijderd, Concepten enz. De interface in onze dating software ziet eruit als Yahoo Mail of Gmail.

 • Je kunt je eigen mappen
 • Inbox, verzonden, prullenbak mappen
 • Onbeperkt aantal berichten
 • Uitgebreid zoeken
  Uitgebreid zoeken
  Zoeken naar online leden, communiceren in Instant Messenger leden, enz.
  Uitgebreid zoeken
  Free Trial Membership
  Gratis proef lidmaatschap voor alle nieuwe leden.
  E-mail notificaties
  Elke keer iets belangrijks gebeurt, krijgt het lid een e-mailbericht van onze dating community & script.
  Handig browsen interface voor profielen
  Het is heel gemakkelijk voor de leden liefde te vinden hier. Alles in de contactadvertenties script werd gedaan om het proces zo eenvoudig mogelijk. AJAX maakt het proces glad en naadloos. U kiest 1 van de 2500000 steden zonder pagina herladen. Het ontwerp is glanzend en glazig.
  Echtpaar's Profielen (NIEUW!)
  Leden kunnen op te treden als koppels. Dit is nodig in de moderne datering en de gemeenschap ter wereld. U kunt een paar in je profiel.
  Groeten Recording
  Groeten Recording (NIEUW!)
  Leden kunnen hun audio groeten met gewone mic. Profielen tijdens het browsen is het zeer interessant ook om te luisteren naar de leden spreken.
  Groeten Recording
  Krachtige Photo Gallery
  Krachtige Photo Gallery (NIEUW!)
  Leden kunnen hun albums en galerieën. Beschrijvingen en titels kunnen worden toegevoegd over-the-fly met behulp van de programmering van Ajax-technologie.
  Krachtige Photo Gallery
  YouTube-achtige Video Sharing
  YouTube-achtige Video Sharing (NIEUW!)
  YouTube-achtige Video Sharing
  <strong>Phang Nga Bay, The Best Roeien Trip van Andaman</strong>
   Originele Travel blogs
  Phang Nga Bay, The Best Roeien Trip van Andaman
  <strong>Phang Nga Bay, The Best Roeien Trip van Andaman</strong>
  Goodthaigirl.com bevat een lijst van de 50 Top Bestemmingen in Bangkok en 100 Top Bestemmingen in Thailand, en biedt tevens uitgebreide informatie over de prijs, seizoen, telefoonnummers en faciliteiten van alle top plaats van de rente in Thailand en Azië. Cliënten zijn ook voorzien van een groot aanbod van een verblijf in de top bestemmingen voor slechts € 8 en ook datum Thaise meisjes en Aziatische vrouwen. Een geweldige manier om goed te reizen en vind het meisje van uw dromen ook!
  <strong>BANGKHUNTIAN MANGROVE</strong>
   Advies Blog (NIEUW!)
  BANGKHUNTIAN MANGROVE
  <strong>BANGKHUNTIAN MANGROVE</strong>
  Hallo Mijn naam is Lady advies en ik schrijf de brief van advies aan vrouwen in Thaise gevangenissen. Ik leerde hoe te schrijven van mijn vader een gepubliceerd Essan dichter en creatief schrijver. Hij zou brieven krijgen van mensen in de gevangenis en hij eindelijk stoppen beantwoorden. Dus ik schrijf voor hem. Ik schrijf ook over Thaise meisjes en Thaise cultuur die niemand echt kent. De meeste mensen kennen alleen Thaise meisjes ze ontmoeten in bars of op resorts of op het internet. Deze meisjes alleen vertegenwoordigen minder dan 1% van de Thaise bevolking. Toby en ik zalalles vertellen over Thaise meisjes. Bad Girls and Good Girls.
  Toby Video biografie documentaire
   Toby Video biografie documentaire


  Toby Video biografie documentaire
  "Toby Blog" een 3 jaar-documentaire een gebroken hart en portemonnee gestolen verhaal met Thaise bargirl en goed Thais meisje is het belangrijkste knooppunt achter de drijvende kracht in de ontwikkeling van deze unieke website. Tobys documentaire is de pionier op het gebied van reizen, auteur, bedenker, producent en regisseur wiens video blog toont vergadering en datering en reisverhalen kunt u alleen lezen op de grootste concurrent forums op andere websites. Toby laten zien in video, Flickr, Veoh, Slide formaat wat buitengewone deskundigheidiences jou ook die valkuilen te vermijden zullen hebben wanneer reizen naar het cultureel rijke-good girl / slecht bargirl beruchte land als Amazing Thailand genoemd The Land of Smiles
  Gratis Video Chat
   Gratis Video Chat (NIEUW!)
  Gratis Video Chat
  Gratis VOIP Phone
   Gratis VOIP Phone (NIEUW!)
  Leden zullen kunnen spreken met elkaar met behulp van headsets of USB-telefoons. Je hoeft niet naar een flash-server of iets te kopen. Het geluid is veel duidelijker dan in gewone telefoon gesprek.
  Gratis VOIP Phone
  Vidio Bestanden uploaden
   Vidio Bestanden uploaden
  Leden kunnen uploaden zijn / haar eigen video-presentatie in onze personals software. De maximale bestandsgrootte is geconfigureerd door de beheerder. Meestal is 5 MB.
  Audio Files Uploaden
   Audio Files Uploaden
  Leden kunnen uploaden zijn / haar eigen audio-presentatie ook. De maximale bestandsgrootte is geconfigureerd door admin. Meestal is 5 MB.
  Advanced MP3 Player
  Advanced MP3 Player
  Er is een speciale eenvoudig te gebruiken Flash MP3-speler. Het lid kan uploaden zijn / haar favoriete muziek aan zijn / haar muziek smaak of zijn / haar eigen toespraak te tonen.
  Advanced MP3 Player
  Funny Flash Postkaarten Editor
  Funny Flash Postkaarten Editor (NIEUW!)
  De leden kunnen elkaar briefkaarten te sturen. Ze kunnen ook muziek toevoegen. Als u wilt toevoegen van nieuwe foto's of achtergronden kun je ze gewoon uploaden naar de specifieke map op de server.
  Funny Flash Postkaarten Editor
  3D City Second Life Virtuele Wereld
  3D City Second Life Virtuele Wereld (NIEUW!)
  Een nieuw menu-item wordt toegevoegd aan uw pagina: 3D City. De klant klikt op en komt met een online virtuele wereld, bewoond door andere bezoekers van uw site. Zij kunnen chatten en lopen daar samen.
  3D City Second Life Virtuele Wereld
  Romantisch 3D Chatten op het web
   Romantisch 3D Chatten op het web (NIEUW!)
 • Onbeperkt aantal chatrooms
 • 3D-landschap (natuur, zwembaden, bars)
 • Onbeperkt aantal avatars
 • Good-looking en vrolijk chatters
 • Aangename sfeer van een echt gesprek
 • Romantisch 3D Chatten op het web
  + Flash MySpace Profile Editor
   + Flash MySpace Profile Editor (NIEUW!)
  + Flash MySpace Profile Editor