Χαρακτηριστικό Σελίδα
Love Calculator
Love Calculator (ΝΕΟ!)
Τα μέλη θα είναι σε θέση να υπολογίσει παράγοντας αγάπη τους. Το πρόγραμμα εξετάζει τα γράμματα που υπάρχουν στο όνομα και χρησιμοποιεί μια ειδική algorythm για τον υπολογισμό συντελεστή αγάπη μεταξύ δύο ονόματα. Μερικές φορές ακόμα και αυτό τα θέματα!
Love Calculator
Hot-ή-Δεν Βαθμολογία
Hot-ή-Δεν Βαθμολογία (ΝΕΟ!)
Τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν για κάθε άλλο σχετικά με την τοποθεσία. Υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις του "ομορφιά", έτσι ώστε κάθε μέλος μπορεί να αξιολογήσει σωστά.
Hot-ή-Δεν Βαθμολογία
Ισχυρό Mailbox

Γραμματοκιβώτιο έχει όλους τους φακέλους που απαιτούνται για την εύκολη επικοινωνία μεταξύ των μελών: Εισερχόμενα, Απεσταλμένα, Διαγραμμένα, Πρόχειρα κτλ. Το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού χρονολόγηση μας μοιάζει το Yahoo Mail ή του Gmail.

 • Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας φακέλους
 • Εισερχόμενα, απέστειλε, φακέλους σκουπίδια
 • Απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων
 • Advanced Search
  Advanced Search
  Αναζήτηση για μέλη online, να επικοινωνούμε με τα μέλη Instant Messenger, κ.λπ.
  Advanced Search
  Δωρεάν δοκιμή Σύνθεση
  Δωρεάν συμμετοχή δίκη για όλα τα νέα μέλη.
  Ειδοποιήσεις e-mail
  Κάθε φορά που κάτι σημαντικό συμβαίνει, το μέλος παίρνει ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μας που χρονολογούνται & γραφή κοινότητα.
  Βολικό interface ώρα για τα προφίλ
  Είναι πολύ εύκολο για τα μέλη του να βρει την αγάπη εδώ. Τα πάντα στο σενάριο Προσωπικά έγινε για να καταστεί η διαδικασία όσο το δυνατόν απλούστερη. AJAX καθιστά τη διαδικασία ομαλή και απρόσκοπτη. Μπορείτε να επιλέξετε 1 από τις πόλεις όπου δεν 2500000 επαναφόρτωση σελίδα. Ο σχεδιασμός είναι γυαλιστερά και θολή.
  Προφίλ ζευγαριού (ΝΕΟ!)
  Τα μέλη θα είναι σε θέση να ενεργούν ως ζευγάρια. Αυτό είναι απαραίτητο στο σύγχρονο κόσμο και που χρονολογείται κοινότητα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι στο προφίλ σας.
  Χαιρετισμός Recording
  Χαιρετισμός Recording (ΝΕΟ!)
  Τα μέλη μπορούν να καταγράφουν ήχο χαιρετισμούς τους χρησιμοποιώντας συνήθη μικροφώνου. Κατά την περιήγηση προφίλ είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούσετε το μέλος μιλήσει.
  Χαιρετισμός Recording
  Ισχυρό Photo Gallery
  Ισχυρό Photo Gallery (ΝΕΟ!)
  Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν και γκαλερί άλμπουμ τους. Περιγραφές και οι τίτλοι που μπορούν να προστεθούν on-the-fly χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προγραμματισμού Ajax.
  Ισχυρό Photo Gallery
  YouTube-όπως Video μοιράζομαι
  YouTube-όπως Video μοιράζομαι (ΝΕΟ!)
  YouTube-όπως Video μοιράζομαι
  <strong>Phang Nga Bay, The Best Boating Trip του Andaman</strong>
   Αρχικό blogs Travel
  Phang Nga Bay, The Best Boating Trip του Andaman
  <strong>Phang Nga Bay, The Best Boating Trip του Andaman</strong>
  Goodthaigirl.com παρέχει μια λίστα με τις 50 Δημοφιλείς προορισμοί στην Μπανγκόκ και 100 Δημοφιλείς προορισμοί στην Ταϊλάνδη, καθώς επίσης και παρέχει εκτεταμένες πληροφορίες για τις τιμές, εποχή, αριθμούς τηλεφώνου και τις εγκαταστάσεις του κάθε τόπου κορυφή του ενδιαφέροντος για την Ταϊλάνδη και την Ασία. Πελάτες παρέχονται επίσης με μια μεγάλη προσφορά από την διαμονή τους σε κορυφαίους προορισμούς για μόλις $ 8 και επίσης την ημερομηνία της Ταϊλάνδης κορίτσια και τις γυναίκες της Ασίας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε καλά και να βρούμε το κορίτσι των ονείρων σας πάρα πολύ!
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
   Συμβουλές Blog (ΝΕΟ!)
  BANGKHUNTIAN Mangrove
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
  Γεια σας Το όνομά μου είναι Lady συμβουλές και γράφω την επιστολή της παροχής συμβουλών σε γυναίκες σε φυλακές της Ταϊλάνδης. Έμαθα πώς να γράψει από τον πατέρα μου ένα δημοσιεύονται Essan ποιητής και συγγραφέας δημιουργική. Θα πάρει επιστολές από ανθρώπους στην φυλακή και τελικά εγκατέλειψε την απάντηση. Γι 'αυτό και γράφω γι' αυτόν. Επίσης, γράφουν για τα κορίτσια της Ταϊλάνδης και της Ταϊλάνδης πολιτισμό που κανείς δεν ξέρει πραγματικά περίπου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν μόνο Ταϊλάνδης κορίτσια που ανταποκρίνονται σε ράβδους ή σε θέρετρα ή στο διαδίκτυο. Αυτά τα κορίτσια μόνο αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% του πληθυσμού της Ταϊλάνδης. Toby και εγώ θανα σας πω για όλα τα κορίτσια της Ταϊλάνδης. Bad κορίτσια και καλά κορίτσια.
  Toby ντοκιμαντέρ βιογραφία βίντεο
   Toby ντοκιμαντέρ βιογραφία βίντεο


  Toby ντοκιμαντέρ βιογραφία βίντεο
  "Toby Blog" ένα ντοκιμαντέρ 3 χρόνια-μια σπασμένη καρδιά και κλοπή πορτοφολιού ιστορία με bargirl Ταϊλάνδης και καλό κορίτσι της Ταϊλάνδης είναι το κύριο σημείο εστίασης πίσω από την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη αυτής της μοναδικής ιστοσελίδας. Tobys ντοκιμαντέρ είναι το ταξίδι πρωτοπόρος, συγγραφέας, δημιουργός, παραγωγός και σκηνοθέτης το blog του οποίου καταδεικνύει συνάντηση και ενημέρωση και ιστορίες ταξιδεύουν μόνο που μπορείτε να διαβάσετε για την ηγετικό φόρουμ ανταγωνιστής σε άλλες ιστοσελίδες. Toby σας δείξω το βίντεο, Flickr, Veoh, Slide μορφή τι έκτακτη experiences εσείς θα πρέπει καθώς η οποία παγίδες για την αποφυγή όταν ταξιδεύετε με τα πλούσια πολιτιστικά-καλό κορίτσι / κακό bargirl περίφημο χώρα αναφέρεται ως Amazing Ταϊλάνδη-The Land of Smiles
  Δωρεάν Video Chat
   Δωρεάν Video Chat (ΝΕΟ!)
  Δωρεάν Video Chat
  Δωρεάν VOIP Phone
   Δωρεάν VOIP Phone (ΝΕΟ!)
  Τα μέλη θα μπορούν να μιλούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ακουστικά ή USB τηλέφωνα. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα διακομιστή φλας ή τίποτα. Ο ήχος είναι πολύ σαφέστερα από ό, τι σε τακτική τηλεφωνική συνομιλία.
  Δωρεάν VOIP Phone
  Vidio Files Upload
   Vidio Files Upload
  Τα μέλη μπορούν να φορτώσουν το δικό παρουσίαση βίντεο της στο personals λογισμικό μας. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου που έχει διαμορφωθεί από το admin. Συνήθως είναι 5 MB.
  Audio Files Upload
   Audio Files Upload
  Τα μέλη μπορούν να φορτώσουν το δικό ήχου παρουσίαση της πολύ. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου που έχει διαμορφωθεί από το admin. Συνήθως είναι 5 MB.
  Σύνθετη MP3 Player
  Σύνθετη MP3 Player
  Υπάρχει μια ειδική εύκολο στη χρήση Flash MP3 player. Το μέλος μπορεί να φορτώσετε το αγαπημένο του μουσική της κομμάτια, προκειμένου να αποδείξει του γούστα της μουσικής ή / δική της ομιλία.
  Σύνθετη MP3 Player
  Αστεία Flash Postcards Editor
  Αστεία Flash Postcards Editor (ΝΕΟ!)
  Τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να γνωστοποιούν αμοιβαία καρτ-ποστάλ. Μπορούν επίσης να προσθέσετε μουσική. Αν θέλετε να προσθέσετε νέες εικόνες ή φόντο, μπορείτε να φορτώσετε τους μόνο στο συγκεκριμένο κατάλογο στο διακομιστή.
  Αστεία Flash Postcards Editor
  3D City Second Life Virtual World
  3D City Second Life Virtual World (ΝΕΟ!)
  Ένα νέο στοιχείο μενού θα προστεθεί στη σελίδα σας: 3D πόλης. Ο πελάτης κάνει κλικ πάνω του και έρχεται σε απευθείας σύνδεση εικονικό κόσμο, που κατοικούνται από άλλους επισκέπτες του site σας. Μπορούν να συνομιλήσετε και να περπατήσει εκεί μαζί.
  3D City Second Life Virtual World
  Ρομαντικό 3D Chat στο Διαδίκτυο
   Ρομαντικό 3D Chat στο Διαδίκτυο (ΝΕΟ!)
 • Απεριόριστο αριθμό των chat rooms
 • 3D σκηνικά (φύση, πισίνες, μπαρ)
 • Απεριόριστο αριθμό των avatars
 • Όμορφος και χαρούμενα chatters
 • Ευχάριστη ατμόσφαιρα μια πραγματική συζήτηση
 • Ρομαντικό 3D Chat στο Διαδίκτυο
  + Flash MySpace Profile Editor
   + Flash MySpace Profile Editor (ΝΕΟ!)
  + Flash MySpace Profile Editor