Feature Page
Love Calculator
Love Calculator (NY!)
Medlemmer vil kunne beregne sin kjærlighet faktor. Programmet ser på bokstavene stede i navnet og bruker en spesiell algorythm å beregne kjærlighet faktor mellom to navn. Noen ganger selv denne saken!
Love Calculator
Hot-or-Not Rating
Hot-or-Not Rating (NY!)
Medlemmer kan stemme på hverandre på nettstedet. Det finnes flere graderinger av "skjønnhet", slik at hvert medlem kunne vurderes riktig.
Hot-or-Not Rating
Kraftig Postkasse

Postkassen har alle mappene som trengs for enkel kommunikasjon mellom medlemmer: Innboks, Sendt, Slettet, Utkast osv. Grensesnittet i vår dating programvaren ser ut som Yahoo Mail og Gmail.

 • Du kan legge til dine egne mapper
 • Innboks, sendt, trash mapper
 • Ubegrenset antall meldinger
 • Avansert søk
  Avansert søk
  Søk på nettet medlemmer, kommunisere Instant Messenger medlemmer osv.
  Avansert søk
  Free Trial Medlemskap
  Prøv gratis medlemskap for alle nye medlemmer.
  E-post varslinger
  Hver gang noe viktig skjer, får medlemmet en e-postmelding fra vårt dating & samfunn script.
  Praktisk surfing grensesnitt for profiler
  Det er veldig enkelt for medlemmene å finne kjærligheten her. Alt i personals skriptet ble gjort for å gjøre prosessen så enkel som mulig. AJAX gjør prosessen jevn og sømløs. Du velger 1 av 2500000 byene uten side omlasting. Designen er skinnende og glassaktig.
  Parets Profiler (NY!)
  Medlemmer vil kunne fungere som par. Dette er nødvendig i moderne dating og samfunn verden. Du kan legge til et par i profilen din.
  Hilsen Recording
  Hilsen Recording (NY!)
  Medlemmer kan registrere sine lyd hilsener bruker vanlige mikrofon. Når du surfer profiler er det svært interessant også å lytte til medlemmet tale.
  Hilsen Recording
  Kraftig Photo Gallery
  Kraftig Photo Gallery (NY!)
  Medlemmer kan opprette sine album og gallerier. Beskrivelser og titler kan legges on-the-fly ved hjelp av Ajax-programmering teknologi.
  Kraftig Photo Gallery
  YouTube-lignende Video Deler
  YouTube-lignende Video Deler (NY!)
  YouTube-lignende Video Deler
  <strong>Phang Nga Bay, The Best båttur til Andaman</strong>
   Original Travel blogger
  Phang Nga Bay, The Best båttur til Andaman
  <strong>Phang Nga Bay, The Best båttur til Andaman</strong>
  Goodthaigirl.com inneholder en liste over de 50 Topp destinasjoner i Bangkok og 100 Topp destinasjoner i Thailand, og gir også omfattende informasjon om pris, årstid, telefonnumre og fasiliteter av hver topp sted av interesse i Thailand og Asia. Klienter er også utstyrt med et stort tilbud av å bo i de mest populære reisemålene for kun $ 8 og også dato thailandske jenter og asiatiske kvinner. En flott måte å reise på godt og finne jenta i drømmene dine også!
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
   Råd Blog (NY!)
  BANGKHUNTIAN Mangrove
  <strong>BANGKHUNTIAN Mangrove</strong>
  Hei Mitt navn er Lady råd og jeg skriver brev råd til kvinner i thailandske fengsler. Jeg lærte å skrive fra min far en publisert Essan poet og kreativ skribent. Han ville få brev fra folk i fengsel og til slutt han sluttet å svare. Så jeg skriver for ham. Jeg har også skrive om Thai jenter og thailandsk kultur som ingen egentlig vet om. De fleste kjenner bare thailandske jenter møtes de i barer eller ved alpinanlegg eller på internett. Disse jentene bare representerer mindre enn 1% av thailandske befolkningen. Toby og jeg vilfortelle deg alt om thai jenter. Bad jenter og Good Girls.
  Toby Video biografi dokumentar
   Toby Video biografi dokumentar


  Toby Video biografi dokumentar
  "Toby Blog" en 3 års dokumentarfilmer et sønderknust hjerte og stjålet lommeboken historie med Thai bargirl og gode thailandske jenta er den viktigste fokuspunkt bak pådriver i utviklingen av dette unike nettstedet. Tobys dokumentaren er reiser pioneren, forfatter, skaperen, produsent og regissør som videoblogg demonstrerer møte-og dating og reisehistorier du bare kan lese om på ledende konkurrent fora på andre nettsteder. Toby viser i videoen, Flickr, Veoh, Slide formatere det ekstraordinære experiences du også vil få samt hvilke fallgruver du bør unngå når du reiser til den kulturrike-good girl / bad bargirl beryktede landet omtales som Amazing Thailand-The Land of Smiles
  Gratis Video Chat
   Gratis Video Chat (NY!)
  Gratis Video Chat
  Gratis VOIP Phone
   Gratis VOIP Phone (NY!)
  Medlemmer vil kunne snakke med hverandre bruker hodesett eller USB-telefoner. Du trenger ikke å kjøpe en flash-server eller noe. Lyden er mye klarere enn i vanlig samtale.
  Gratis VOIP Phone
  Vidio Filer Upload
   Vidio Filer Upload
  Medlemmer kan laste opp sin egen video presentasjon i våre kontaktannonser programvare. Maks filstørrelse er konfigurert av admin. Vanligvis er det 5 MB.
  Lydfiler Upload
   Lydfiler Upload
  Medlemmer kan laste opp sin egen lydpresentasjon også. Maks filstørrelse er konfigurert av admin. Vanligvis er det 5 MB.
  Advanced MP3 Player
  Advanced MP3 Player
  Det er et spesielt enkel å bruke Flash MP3-spiller. Medlemmet kan laste opp sin favorittmusikk spor å demonstrere sin musikk smak eller hans / hennes egen tale.
  Advanced MP3 Player
  Funny Flash Postkort Editor
  Funny Flash Postkort Editor (NY!)
  Medlemmer kan sende hverandre postkort. De kan også legge til musikk. Hvis du vil legge til nye bilder eller bakgrunner du kan bare laste dem inn i angitt katalog på serveren.
  Funny Flash Postkort Editor
  3D City Second Life virtuell verden
  3D City Second Life virtuell verden (NY!)
  En ny menyvalget vil bli lagt til siden din: 3D City. Kunden klikker på det og kommer til en virtuell verden befolket av andre besøkende på nettstedet ditt. De kan chatte og gå der sammen.
  3D City Second Life virtuell verden
  Romantisk 3D Chat på nettet
   Romantisk 3D Chat på nettet (NY!)
 • Ubegrenset antall chatterom
 • 3D landskap (natur, badebasseng, barer)
 • Ubegrenset antall avatarer
 • Pen og munter Chattere
 • Hyggelig atmosfære til en ekte samtale
 • Romantisk 3D Chat på nettet
  MySpace + Flash Profile Editor
   MySpace + Flash Profile Editor (NY!)
  MySpace + Flash Profile Editor